TIKKIMAAKARIT AB

Vi tillverkar måttbeställda möbler och är en sakkunnig aktör inom möbelklädsel och industrisömnad. Vår personal har flera decenniers erfarenhet av att tillverka olika överdrag, gardiner samt mjuka inredningsprodukter som soffor och stolar för inom- och utomhus.

Med vår moderna produktionsutrustning är det möjligt att bearbeta även krävande tyger, stoppningar och madrassmaterialer. Vi skapar nytt men förnyar också gammalt. Med snabb tidtabell, världen runt.

TJÄNSTER

Våra kunder består i huvudsakligen av arkitekter, rederier, varvföretag, byggnadsbolag, köpcentrum, kontor- och affärsutrymmen, sjukhus, hälsovårdsbranschen, badinrättningar, hotell och restauranger. Vi betjänar även privatkunder som uppskattar kompromisslös service, måttbeställda lösningar och snabb service.

Vi erbjuder vid behov allt från design av produkter till installation. Kundens behov ligger alltid som grund till vår produktutveckling. Det förutsätter framför allt att produkterna skall vara stiliga, ergonomiska, säkra och tåliga, det vill säga långlivade. Detta försäkras med noggrann design och användning av förstklassiga, omsorgsfullt valda material.

MÅNGSIDIG SERVICE

Tikkimaakarit Ab (Stygnmästarna på svenska) är ett dotterbolag av Paattimaakarit Ab, som är speciellt känt inom kryssningsfartygs refit- och byggindustrin. Paattimaakarit tillverkar främst våra möbelramar. Tikkimaakarit medför ett naturligt tillägg till Paattimaakarits redan mångsidiga utbud samt flexibla och snabba betjäning. Mer information om moderbolaget: www.paattimaakarit.fi

Vi delar samma värderingar och handlingsfilosofi med vårt moderbolag. Vår mångsidiga produktion, strikta kvalitetskontroll samt långt utvecklade produktions- och monteringsmetoder gör oss till en kunnig och pålitlig samarbetspartner.

PRODUKTIONSANLÄGGNING

Vår nya fabrik som ligger i Nådendal blev färdig i oktober 2018. Lägesbeslutet påverkades av bl.a. närheten till vår betydande kundgrupp som verkar inom tillverkning av kryssningsfartygen i Åbovarvet och även närheten av vårt moderbolag. Resetid till både Åbovarvet och Paattimaakarits utrymmen är mindre än 10 minuter. Således kan vi betjäna varvsindustrin speciellt snabbt och effektivt.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vår verksamhet…

Every Stitch Counts

Kontaktuppgifter

Adress

Tikkimaakarit Oy
Noutokatu 5
21100 Naantali / Finland

Reskontra
reskontra@tikkimaakarit.fi

Post address
Sahakatu 2, 21200 RAISIO

Operativ Chef
Klaus Kanervala
+358 40 4118 864
klaus.kanervala@paattimaakarit.fi

Produktion
+358 44 9703 662
tuotanto@tikkimaakarit.fi

Kontakta oss